onsdag 15. august 2012

Bursdagsgave til minstekusina

Minstekusina blir to år og ønsket seg ny selebukse.
Tanta må jo bare stille opp med stoff, tråd og symaskin når sånne ønsker kommer.

Denne gangen ble det en knytebukse med mønster av Jubel, forstørret til str 2 - 3 år. Den er sydd av lilla MushyMush jersey lilla fra Gekko med hvit ribb fra Stoff og stil. Jeg synes det ble en riktig så fin bukse. Ordentlige lommer har den også fått, så hun kan samle småstein slik mine gutter driver med. De må bare tømmes før buksa går i vaskemaskinen.

 
Jenta ønsket seg også et bakeforkle, og tilfeldigvis var det nettopp mønster til et i Symagasinet. Jeg har tatt utgangspunkt i det, og sydd et ikke-rosa forkle i halvpanama fra Stoff og stil. Str 2-4 år.

Også måtte jeg bare slenge på litt til - en tunika i bomullsstoff som egentlig skulle blitt sengetøy til dukkeseng, men så viste deg seg at hun allerede hadde det. Stoffet er fra Stoff og stil og mønster fra Symagasinet. Str 2 år. Denne likte minstekusina så godt at hun helst ikke ville ta den av ved leggetid :-D


En posebukse kommer alltid godt med. Her har jeg brukt lekker jersey fra Gekko, i brunt og rosa, med rosa ribb fra Stoff og stil. Mønster er i utgangspunktet fra Symagasinet, men der var det uten ribb, så str 80 ble stort nok.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...