Om

Jeg heter Elisabeth og er et sted i 30-årene. Jeg er veldig glad i å sy og strikke, og lager klær og ting til familie og venner. Jeg har fått opplæring hjemme, i håndarbeidstimene på grunnskolen, via prøving og feiling og ikke minst på det store internettet.
Interessen tok for alvor av etter at jeg fikk barn, og for meg som ikke er standard butikkstørrelse, er det en stor fordel å kunne sy en del selv.

Bloggen begynte som et sted for meg å arkivere bilder og informasjon om det jeg har laget for å kunne finne tilbake til senere.
Siden har jeg sett at det er mye god inspirasjon og informasjon å finne i andres håndarbeidsblogger, og jeg håper at jeg kan være til inspirasjon til andre.

Alt du ser på bildene her er laget av meg, det er både hjemmelaget og håndlaget. Hvis du vil at jeg skal sy eller strikke noe tilsvarende (eller annet) til deg, er det bare å gi beskjed.

Jeg setter min ære i å gjøre skikkelig arbeid, men dersom du har kjøpt noe av meg som du ikke er fornøyd med, ta kontakt så ordner vi opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...