mandag 17. september 2012

Nye tvillingbukser

Tvillingguttenen på E fikk hver sin bukse da de kom til verden i vinter. Jeg var litt spent på om mor til tvillingene, som er noe mer oppdatert på mote og sånt enn meg, ville like buksene, men det gjorde hun heldigvis. Såpass at hun for en stund siden lurte på om jeg kunne lage noen nye bukser til guttene.
Jeg ble naturligvis veldig beæret over en sånn forespørsel, og sa ja.
Nå begynner det å bli en stund siden hun spurte, ting tar litt tid når man skal sy mellom alle andre plikter som fulltarbeidende tobarnsmor, men nå i helgen ble buksene sydd sammen. Selve syingen tar ikke så veldig mange timene når jeg først kommer i gang, men jeg måtte tenke ut to lure design denne gangen.

Siden jeg kjenner faren til tvillingguttene ganske godt, var det aldri tvil om at det grønne verktøystoffet måtte være med. Den blå buksen er samme kombinasjon som den nyeste buksen til min egen minstegutt, og når den var ferdig, ble det for kjedelig å ha grønne kanter på verktøylommene, så det ble gule der også.
Får håpe buksene faller i smak hos mor, jeg regner ikke med E og E har så mye de skulle ha sagt enda.

Jerseystoffene til lommer, gul interlock og grønn ribb er fra JNY, velour og blå ribb er fra Stoff og stil. Mønster har jeg tegnet selv, med hjelp og inspirasjon fra Jubels knytebukse og andre buksemønstre jeg har, og er omkring str 80.
Siden det kan være vanskelig å finne noe som matcher, må jeg kanskje tilby meg å så sammen en body til hver bukse også. Lover at det i så fall ikke skal ta like lang tid...

Pris: 300 per bukse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...