fredag 4. oktober 2013

Kort cardigan i florlett angora

Her er tredje utgave av cardigan fra Pickles, denne gangen i kort variant.
Mønsteret er i utgangspunktet likt som knæsj cardigan (her og her), det er bare kortere og med litt strammere vrangbord nede.
Jeg ønsket en strikkejakke til å ha over kjolene mine, og jeg har mange kjoler med empireskjæring, så jeg tenkte det ville passe godt med en kort jakke. Hos Pickles er jakken vist i angora, så jeg bestilte en farge jeg syntes ville passe til mine kjoler, "Nougat", en litt kjølig og "tørr" brunfarge.
Garnet er florlett og supermykt, det er nesten så jeg ikke kjenner at jeg har på jakken. Likevel er den deilig og varm. Egenvekten er så liten at den ikke strekker seg i lengderetningen, det virker i alle fall sånn foreløpig, så den henger ganske fint.

Jakken er strikket i str S, og jeg er godt fornøyd. Her er jakken sammen med Aminkjolen.
Etter å ha brukt den med en kjole som går i brunt, slo det meg at det kanskje hadde gjort seg med en jakke i en kontrastfarge i stedet for match? Kanskje en knæsj blålig farge?
Det får bli en annen gang, når jeg har strikket opp garnet jeg har på pinnene.

8 kommentarer:

 1. Nydelig jakke! Passet perfekt til kjolen! Kontrastfarge kunne nok også blitt bra, men synes fargene på jakka og kjolen står fint til hverandre og gir et rolig inntrykk.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker naturfarger så jeg syntes fargen på jakka var superfin :) Og den satt jo veldig fint også :)

  SvarSlett
 3. Jakken er kjempefin, og jeg liker at den er så nøytral og fin i fargen. Passer jo til alt! :)

  SvarSlett
 4. Jeg har kommentert denne på sykroken før, men jeg må bare gjøre det igjen, for det er så utrolig lekkert, både kjolen og jakken! Utrolig flott arbeid!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...