tirsdag 25. desember 2012

Julegave til yndlingsfetter

Da er det på tide å blogge om årets julegaver. Slike bilder kan jo ikke publiseres før jul, da forsvinner hele overraskelsesmomentet.
Det har ikke blitt allverdens med hjemmesydde julegaver i år, tiden har løpt fra meg, og sykdom har ikke hjulpet på.

En som fikk en myk pakke sammen med den harde, var yndlingsfetter på 1,5 år. Han fikk en monstertruckbody som matcher genserene jeg har sydd til mine gutter tidligere. Ryggen fikk bli ensfarget, da det ikke var nok monstertrucker igjen, men det gjorde ikke noe.
Jersey med monstertrucker samt turkis interlock fra Sydilla, blå ribb fra Stoff og stil. Mønster fra Heilt spesiell, str 92.

Senere ble trådene festet og bodyen fikk trykknapper.


Nærbilde av kanting med ny maskin (før tråder er festet...)
Godkjent siden det er første gang og det havner inni buksa...

Dette er forøvrig første (og så langt eneste) plagg jeg har sydd med min nye symaskin, Janome CoverPro 1000CPX som jeg fikk i tidlig julegave av min kjære, og det er jo en drøm å sy på kantebånd med en sånn! Jeg plukket opp mange tips og triks under Gekkos workshop på symessa på Lillestrøm den første helgen i desember, så jeg har ikke "kranglet" like mye med min maskin som jeg har inntrykk av at kan være tilfellet. Det var gjort på en - to - tre å kante en hel body!
Det er noen skjønnhetsfeil siden det er første gang, men alt i alt ble resultatet vel så pent som når jeg har gjort det på "gamlemåten" og sydd fast med tvillingnål på symaskin etter å ha brettet for hånd. Nå trenger jeg bare litt mere tråd fra Willy til kanting i alle slags farger...

3 kommentarer:

 1. Gratulere med ny symaskin:) eg har og nylig fått meg coverpro, merker at det trengs litt øving for å få det fint, men jammen er det moro:)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar! Ja, det krever litt øving, merker jeg, men det er veldig gøy! kos deg videre med maskinen du også.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med cover! Jeg har fått cover i gave av min kjære nå, må bare velge meg en. Heller mot Janome sin jeg også :)
  Og fin body!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...