søndag 9. desember 2012

Søndag hjemme alene

Av og til er ingenting så kjærkomment som litt tid for seg selv til å sitte ved symaskinen. Jeg har nettopp ligget nedsyltet med feber i noen dager, så dårlig har jeg vært at jeg ikke engang har orket å pakke ut den nye symaskinen som kom i hus torsdag kveld!
Så da mannen tok med seg guttene til snøen i dag, valgte jeg å bli hjemme i varmen for å bli litt friskere og få sydd sammen noe jeg rakk å klippe før feberen kom sist uke.

Dette er min debut med Sydillas monstertrucker. Jeg vet ikke hvorfor det ikke har blitt før, men stoffene har liksom ikke helt appellert til meg. Kanskje er det fargene, kanskje er det at jeg ikke har sett på og tatt på dem før. Sikkert er det i alle fall at jeg likte godt de turkise bilene på blå bakgrunn jeg fant på symessa sist helg. Og ikke overraskende falt de i smak hjemme hos guttene også.

Nå har det blitt til en genser til hver gutt. Begge er kantet med interlock fra Sydilla som matcher bilene perfekt.

Mønsteret til den største genseren (110/116) har jeg tegnet selv og brukt før, mens det minste (104) er fra Ottobre. Jeg er litt spent på det, siden jeg aldri har brukt mønster fra Ottobre før. Jeg har også sydd i størrelseslapper fra Sigurd Hoels Eftf. som jeg også kjøpte på symessa, siden det er så liten forskjell i størrelse på guttene mine. Det er fort gjort å ta feil når jeg lager like plagg til dem.
Så gjenstår det bare å finne en passende kalenderluke til genserene...
3 kommentarer:

 1. Kjempefine gensere! Jeg har også akkurat sydd en genser av det stoffet, kjøpt på symessa. Jeg møtte deg kanskje på symessa? Jeg sto i Gekkoboden lørdag og søndag sammen med søstera mi :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei,
   Jeg handlet stoff av dere på lørdagen, det fine hjertestoffet og sikksakker i blått. http://fruschoopp.blogspot.no/2012/12/symesse.html
   Veldig koselig å hilse på dere :)

   Slett
 2. Flotte gensere! Og lurt med størrelseslapper. Det er jo mer forskjell på mine to, men pappaen sliter allikevel med å ta riktig genser om de har to like ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...