onsdag 9. oktober 2013

2035 Soul birds

Nok en gang har jeg sydd meg en kjole etter mønsteret Onion 2035. (Tidligere versjoner her, her og delvis her.)
Denne kom i stand pga en "sewalong" (samsøm på norsk, kanskje?) i en "syklubb" på nett, hvor alle skulle sy sin versjon av denne kjolen.

Jeg hadde et stykke igjen av det lekre Soul bird-stoffet fra Ikasyr (Gekko), og hadde lyst til å bruke det. Det holdt akkurat til kjolen, nå er det bare småbiter igjen. Til skjørtet hadde jeg tenkt svart French terry fra Stenzo (Textart), og jeg klarte såvidt å klippe til skjørtet fra de siste 60 cm de hadde. Dessverre var svartfargen for blå i forhold til Soul bird-stoffet, så det ble forkastet til fordel for svart interlock fra Sydilla.no jeg heldigvis hadde liggende. (Så nå har jeg et ferdigklippet skjørt i svart French terry...)
Rundt kanten nederst har jeg sydd på et par cm av Soul bird-stoffet for å ta opp fargene og mønsteret. Det ble litt tykt med til sammen fire lag stoff, så skjørtekanten står litt mer ut enn den ellers ville gjort. En fin effekt.

Kjolen ble sydd på lørdag ettermiddag, og ble akkurat ferdig til jeg skulle skifte for å gå ut på middag.
Jeg er godt fornøyd, og det skal bli kjekt å ha noen farger å bruke i vinter.4 kommentarer:

  1. Kjolen er kjempefin, og den sitter som et skudd! Tenker du kan hygge deg i denne kjolen i mørkesesongen. Det er jo da vi trenger farger.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...