fredag 1. november 2013

Soul birds

Too much?
Da jeg så at Gekko skulle selge dette stoffet i vår, MÅTTE jeg bare ha det. Og det mønsteret jeg ville bruke var Onion 2045. Kjolen var ferdig før sommeren og ble brukt en gang før varmen kom, men det var noe med passformen som ikke helt stemte. Så nå i høst har jeg kortet inn ermene og sydd litt inn i sidene. Jeg var nok litt raus med sømmonnet da jeg klippet, bare for å være sikker på at den ikke skulle bli for trang.

Jeg digger stoffet, det er fresht og mykt og grønt og skjønt, og det er stødig og godt å jobbe med. Kjolen fikk fram en del smil og latter da jeg hadde den på jobb første gangen, og noen fikk assosiasjoner til noe de hadde sett for noen tiår siden.
Passformen til kjolen er fin (etter litt innstramming), og ganske lettsydd. Splitten krever riktignok litt tankearbeid om man ikke har gjort det før, men ellers er de Onion-mønstrene jeg har brukt greie å tilpasse og strikke. Jeg har brukt str S i overdelen og utvidet til str M i skjørtet.2 kommentarer:

  1. Jeg har aldri bitt meg merke i det mønsteret før nå når jeg ser din kjole. For en nydelig kjole! Nå fikk jeg lyst til å kjøpe både mønster og stoff og herme!! haha.. men det skal jeg ikke gjøre. Knallfin ble kjolen og den kledde deg supergodt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for fin kommentar! Stoffet finnes i rødt også hos Gekkoe ;)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...