søndag 6. mai 2012

Ettårsgave til yndlingsfetter

Fetteren på andre kanten av landet fyller ett år denne uken, og da må det bli en myk gave fra tanten. Jeg fikk så mange gode ideer, så det ble til slutt to antrekk som skal avgårde i posten i morgen.


For første gang har jeg sydd body! Jeg har ingen selv som bruker det lenger, og av en eller annen grunn (sannsynligvis på grunn av en del kanting) har jeg sett på det som et vanskelig plagg å sy. Så for å være på den sikreste siden kjøpte jeg meg mønsteret til Heilt spesiell, en body som jeg er for meg er så godt som perfekt. Den ser i alle fall veldig fin ut i passformen, og den var kjekk å sy. Selvom jeg helt klart ser at en coverstitchmaskin med kantebåndsapparat hadde vært kjekt å ha når jeg sitter der og kanter "manuelt"...
Både skilpaddestoffet og sjiraffstoffet er fra Mina små, og de er skjønne. Ribbstoffet er fra Stoff og stil. Jeg synes den rød og blå bodyen ble litt morsom, siden jeg kunne bytte om på kantingen på ermer og resten. Begge er sydd i str 86.
Buksene er laget for å matche bodyene. Utgangspunktet er Jubels knytebukse i boka "Made by me", str 1 - 2 år.
Til den blå buksa har jeg brukt beina til knytebnuksa og kuttet den av i livet for å få joggebukse. Jeg likte de posete beina så godt. Den er sydd av blå interlock og blå ribb fra S&S, og pyntet med røde skilpadder.Knytebuksa er sydd av grønn og brun velour fra S&S. Grønnfargen er ikke fullstendig match, men den ble fin likevel. Meningen var å ha et grønt bein og et brunt bein, men dårlig tankearbeid under klippingen førte til at de ble motsatt farge foran og bak på beina. Ganske gøy det også.


Så får vi håpe både bukser og bodyer faller i smak hos bursdagsgutt og foreldre, jeg er i alle fall fornøyd.


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...