torsdag 7. mars 2013

Joggebukse til liten gutt på bestilling

En kollega fikk en sønn i hyrten og styrten i fjor sommer, og fikk denne buksen i barselgave av meg. En gang hun var innom på kontoret på besøk, spurte hun fint om hun kunne bestille en bukse til i samme størrelse. Jeg fikk frie tøyler på fargene, så da var det å dukke ned i haugen i skapet.

Blå isoli kombinert med jungelstoff og grønn interlock fra JNY ble en fin og fargerik kombo. Siden jungelstoffet er så fint, og relativt lite av det kommer med i lommene, måtte jeg ha med en elefant på rumpa. Den er sydd på med en applikasjonssøm på den vanlige symaskinen, kantebånd og lommer er sydd på coverstich-maskin, mens alt til slutt er sydd sammen med overlock. Det er litt arbeid å flytte mellom maskiner når ikke alle får plass på bordet mitt på likt, og bytte over trådene, men når man først har gjort det, går syarbeidet fort.
Dessverre har jeg kjørt over et par knappenåler med knivene på overlocken, så det trengs et bytte der.

Mottakeren var innom i dag og fikk med seg buksen, og hun virket å være fornøyd med resultatet. Håper den faller i smak og kan bli brukt. Kanskje jeg skal tilby meg å sy en matchende body?

Jeg ser det gjenstår litt på fotograferingen min, men her er i alle fall buksen foran og bak og med detaljer.

1 kommentar:

  1. Så herlig bukse. Jungelstoffet var jo virkelig supert mot det flotte blå da :) Blir nok en fornøyd mottaker ja :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...