torsdag 25. september 2014

Skoleguttbukse

Størstegutt har begynt i tredje klasse og blir stadig lengre. Det betyr at han trenger stadig nye bukser, og gjerne noen som er litt kulere og passer for større gutter. Jeg falt for denne modellen i Symagasinet, og fikk endelig brukt dette twillstoffet som har ligget og tatt opp plass i påvente av å bli guttebukser.

Jeg har brukt størrelse 128 til gutten som er 125 cm lang, og den passer fint. Litt stor i rumpa, men det er klart - han er ganske smal. Ellers ser den ikke så altfor stor ut.
Twillstoffet er mykt, samtidig som det virker som det vil tåle litt. For å være med størstegutt på skolen bør det tåle klatring i trær og på steiner, graving, fotballkamper og alt som hører med. Den hadde allerede vært gjennom litt før disse bildene ble tatt, og har siden overlevd et grønskeangrep fra plenen vår. Jeg har planer om en til i en mørkegrå twill (begge fra Stoff og stil), som kanskje er mer passende.

Jeg brukte to ulike stoffrester i lommene. De er store og gode, med plass til mye steiner og annet fint. Gutten ville ikke ha baklommer, men lårlommene er kjekke å ha.
Ribb i livet og rundt anklene (fra S&S) er også midt i blinken for størstegutt.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...